Vores dagligdag

Vi spiser morgenmad hjemme hver dag, og det bliver oftest yoghurt og mysli, men de gange, hvor vi har været forbi den tyske bager inde i byen, nyder Hanne at kunne spise rugbrød med dansk smør om morgenen. Vi laver mad hjemme et par gange om ugen, og hvis vi har spist frokost inde i byen, tager vi ofte en sandwich, et par pies eller en færdigret med hjem til aften. Vi spiser ude flere gange om ugen, og da er det langt de fleste gange på de fem gode steder, vi har fundet i St Leonards.

Vi oplever en masse i Sydney, men vi har også dage, hvor vi tager den mere med ro, da vi rigtig godt kan lide at være i vores lejlighed, og Jens Peter i perioder har en del arbejde. Vi tager nu ind til centrum flere gange om ugen, hvilket er rigtig nemt med toget, og vi får besøgt Sydneys seværdigheder, er på to guidede gåture, tager færgerne rundt i havnen og får også besøgt nationalparken Blue Mountains.

Vi er i biografen tre gange. Første gang tager vi ind til centrum til biografen Event Cinemas, hvor vi ser filmen One Love, der handler om Bob Marley, og de to andre gange tager vi ud til den hyggelige biograf Hayden Orpheum Picture Palace i bydelen Mosman, hvor vi ser filmene Perfect Days og Wicked Little Letters. Sidstnævnte biograf er lige en biograf efter vores hjerte.