Kirribilli og Neutral Bay

Dagen efter vi er kommet til Sydney, er vi ude at spise med Hannes fætter Michael og hans kone Lucinda, og efter middagen tager de os med på en gåtur langs vandet ved Lavender Bay. Vi beslutter os for dels at opleve denne del af Sydney i dagslys, dels at udvide turen en del.

Vi tager toget til stationen North Sydney, og herfra går vi ned til Wendy Whiteley's Secret Garden. Der er ingen skilte hertil, men helt hemmelig er den ikke, da den er nem at finde på Google. Vi tager trapperne ned til den kønne lille vig Lavender Bay, hvilket er noget nemmere, nu hvor det er lyst, og derefter følger vi stien til venstre langs vandet. På denne sti, som bliver kaldt Comic Walk, finder man en række små figurer fra forskellige tegneserier. Vi går forbi forlystelsesparken Luna Park og under Sydney Harbour Bridge til området Kiribilli, hvor der er mange smukke og sandsynligvis også meget dyre huse, da flere har udsigt til Operahuset. Vi kan dog ikke følge vandet hele vejen, så vi må op ad flere ret stejle bakker.

Vi ender turen ved Neutral Bay Wharf, hvor vi får en god frokost på caféen Thelma & Louise, og derfra tager vi færgen over til Circular Quay og finder et tog hjem. Vi har haft en rigtig god dag, men er også lidt trætte, da turen var noget længere, end vi havde regnet med.