Ankomst

Vi ankommer til Sydney fredag den 9. februar 2024 efter at have brugt et par dage på at køre hertil fra Melbourne. Vi kører fra Batesman Bay kl. 10 om formiddagen, og bortset fra et enkelt stop for at købe vand kører vi den direkte vej til Sydney, igen uden at se kænguruer. Vi er lidt spændte, da vi skal køre gennem hele byen, eftersom vores lejlighed ligger nord for centrum, men det går over al forventning, og trafikken glider hele vejen.

Vi har af ejendomsadministratoren fået at vide, at vi skal hente nøglen et helt andet sted, hvilket, vi synes, er lidt irriterende. Det lykkes os heldigvis at få en aftale med Shiran, som har ansvaret for vores lejlighed, om, at vi kan sende besked, når vi ved, hvornår vi er fremme, hvorefter vi kan mødes og få nøglen af hende. Vi er fremme kl. 13.30, får udleveret nøglen og kommer op med al bagagen. Efter at have fyldt benzin på kører vi op med bilen til SIXT, som har et kontor tæt på. Vi kan gå tilbage til lejligheden på 20 minutter og når lige en meget hurtig kop kaffe og en kage på caféen The Moody Chef, der ligger i vores gade; vi havde dog håbet på frokost, men også i Sydney lukker de fleste caféer kl. 15.00.

Vi bruger eftermiddagen på at pakke ud, og om aftenen får vi lækker sushi på restauranten Kuru, som ligger i stueetagen af vores bygning. En god start på vores ophold.