Afrejse

Vi flyver fra Sydney til Bali med Jetstar, et selskab under Quantas, torsdag den 4. april 2024. Vi har en måned i forvejen søgt om visum til Indonesien og har købt flybilletter ud af landet igen; disse dokumenter har vi har fået printet, da de skal fremvises i lufthavnen både i Sydney og på Bali.

Onsdag bruger vi en del tid på at pakke, da vi har besluttet os for at forsøge at gå fra fire kufferter til tre, hvilket kræver en grundig oprydning. Den ene kuffert har mistet et par af hjulene, og da vi gerne vil spare udgifterne til en ny kuffert og forventer at rejse rundt i Asien de næste tre år, satser vi på, at det vil være begrænset, hvor meget varmt tøj vi får brug for. Det lykkes os til sidst at få lukket de tre kufferter, men der bliver vist ikke plads til de store indkøb i Indonesien.

Onsdag aften spiser vi afskedsmiddag på Nordica med lækre græske lammekoteletter, og da vi fortæller, at det er vores sidste aften, får vi en lille æske med kager med hjem. Vi sover nogle timer, står op kl. 2 og spiser kager og drikker kaffe og te, indtil vi kl. 4.00 bliver hentet af en taxa, som vi har bestilt online.

Turen til lufthavnen tager kun ca. 20 minutter, da der slet ikke er nogen trafik, og vi kommer også hurtigt igennem både check-in, immigrationen og sikkerhedskontrollen, selvom Hanne nu må smide både sko og cardigan og gå igennem flere gange. Vi sidder og venter i halvanden time, indtil vi letter til tiden kl. 7.15, og på turen til Bali får vi et godt indtryk af, hvor stort et land Australien er, og hvor store dele af landet der er totalt øde. Jetstar er i øvrigt et rigtigt lavprisselskab, og vi får ikke serveret så meget som et glas vand i de seks timer, vi er undervejs.